Συνάντηση της  βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα και του προέδρου της Τ.Κ Καταφυγίου κ. Α. Πούλιου με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών Πιερίας κ. Γ. Μαυρίδη

Περιβάλλον Πολιτική

Τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας επισκέφτηκαν την Τρίτη 17/1/2023 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, ο πρόεδρος της Τ.Κ Καταφυγίου κ. Αθανάσιος Πούλιος και ο Καταφυγιώτης δικηγόρος κ. Δημήτριος Κρήτος και συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο κ. Γεώργιο Μαυρίδη.

Αν και η Τ.Κ Καταφυγίου ανήκει στην Π.Ε Κοζάνης και συγκεκριμένα στο Δήμο Βελβεντού, συζητήθηκαν διεξοδικά οι δυνατότητες επισκευής ή κατασκευής δασικών δρόμων και οι τρόποι που αυτό είναι δυνατόν να γίνει.

Ο οδικός χάρτης που προέκυψε από την συζήτηση θα βοηθήσει όπως δήλωσε η κ. Σκούφα, αλλά και ο πρόεδρος κ. Πούλιος, την εύρεση  λύσης ώστε να ανακατασκευαστεί και ασφαλτοστρωθεί επιτέλους ο δρόμος που ενώνει το Ελατοχώρι και την Πιερία με το Καταφύγιο και την Π.Ε Κοζάνης.

Η κ. Σκούφα τόνισε  στον κ. Πούλιο και στον κ. Κρήτο ότι με το θεσμικό της ρόλο θα συνεχίσει να συνδράμει την προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας ώστε να δοθεί οριστική λύση που θα παρέχει  εύκολη και γρήγορη πρόσβαση μεταξύ των δυο Περιφερειακών  Ενοτήτων και να γίνει ακόμη ευκολότερη η οδική σύνδεση και του παραλιακού μετώπου της Π.Ε Πιερίας με την Π.Ε Κοζάνης.