Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν οι αγώνες για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών

Αθλητικά

Αισιόδοξα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών για ακόμη μια χρονιά σην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η φετινή ομάδα έχει ικανό αριθμό αθλητριών και την αποτελούν όλες σχεδόν οι παίχτριες της περσινής χρονιάς αλλά και ενισχύσεις από μεταγραφές.

Η προετοιμασία έγινε με τις καλύτερες προδιαγραφές και η προπονήτρια Λία Ζιώγα έχει στη διάθεσή της ένα αξιόμαχο σύνολο με το οποίο μπορεί ανάλογα τον κάθε αγώνα και την ομάδα που αντιμετωπίζει, να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο τις παίχτριες που μπορούν να διεκδικήσουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

  Στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, μέχρι τώρα, παρέμεινε εντός της Πιερίας, αφού μετά από πολλά χρόνια μοναχικής πορείας στο ποδόσφαιρο γυναικών φέτος στον ίδιο όμιλο υπάρχουν δύο ακόμη ομάδες από την Πιερία. Έτσι έδωσε έναν αγώνα εκτός έδρας με τις «ΝΕΦΕΛΕΣ» και έναν εντός έδρας με την «Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ».  

Στο τελευταίο αγώνα, αυτόν με την ομάδα «ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ» ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο (ΕΠΣ Πιερίας) στην Νέα Έφεσο, η διοίκηση και οι φίλοι του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ», που βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν την δυναμική της ομάδας παρά τις βασικές ελλείψεις λόγω γρίπης και μικροτραυματισμών. Επίσης έγινε η κλήρωση για ένα δερμάτινο χαλί που ήταν προσφορά από το κατάστημα «Spitimas» Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας. 

Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα, επέλεξε και αγωνίστηκαν οι Κίτσιου Χριστίνα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Λεονταρίτη Αριστέα, Ζαμπουρίδου Νατάσα, Μαλτέζου Χριστίνα, Γκούτζα Γιώτα, Τζιουμέρκα Βάγια, Παπαδοπούλου Σταματία, Παντέλι Ραφαέλα, Ιορδάνου Ειρήνη και Μανωλούλη Ιωάννα. Συμμετείχαν στην αποστολή και έπαιξαν οι Φουρκιώτη Ελπίδα, Βλάχου Εύη, Τίγκα Κωνσταντίνα και Επισκοπάκη Φαίδρα.

Στον επόμενο 3ο αγώνα, στις 22-1-2023, θα ταξιδέψει στην γειτονική Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ 1964.

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή
  • 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα