Κατερίνη| Θλίψη για το θάνατο του γνωστού στιχουργού Γιώργου Τσοπάνη – Το αντίο από τον Νίκο Βέρτη: “Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό»

Κοινωνία Πολιτισμός

Ο γνωστός στιχουργός Γιώργος Τσοπάνη έφυγε από τη ζωή  βυθίζοντας στη θλίψη φίλους και γνωστούς στην Πιερία αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ήταν αυτός που κρυβόταν πίσω από μεγάλες επιτυχίες,, στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη και δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας “Αν είσαι ένα αστέρι” . Στο ενεργητικό του είχε πολλές μεγάλες επιτυχίες όπως το «Μην αργείς», «Ένα ψέμα» σε συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη, αλλά και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως το «Έτσι σ’ αγάπησα» του Βασίλη Καρρά.

Ο Νίκος Βέρτης τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. O τραγουδιστής δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:«Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι … Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό».

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη στο instagram

https://www.instagram.com/p/CmwJ_-ft3Ui/