Κλιμάκιο της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πιερίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Πολιτική Υγεία

Στο πλαίσιο  μιας σειράς δράσεων  που έχει προγραμματίσει ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πιερίας,  συναντήσαμε τον Διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης  σε μια διεξοδική και λεπτομερή συζήτηση για τα προβλήματα του νοσοκομείου μας και γενικότερα για το ΕΣΥ. Τονίσαμε σε όλους τους τόνους την αταλάντευτη και διαχρονική θέση του κινήματος για διατήρηση του δημόσιου και δωρεάν  χαρακτήρα του ΕΣΥ, την ανάγκη για γενναία χρηματοδότηση  του  με συγκεκριμένες στοχεύσεις και όχι κατασπατάληση πόρων  καθώς και την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του ταμείου ανάκαμψης. Παράλληλα καταθέσαμε  πλήρη δέσμη μέτρων  δημοσιονομικά ουδέτερων που θα συνέβαλε σημαντικά   στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, όπως προκήρυξη  θέσεων συντονιστών διευθυντών, προκήρυξη θέσεων επιμελητών με εξειδικεύσεις καθώς και μεταφορά  κενών θέσεων από ειδικότητες με χαμηλή  ζήτηση σε ειδικότητες υψηλής.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αναβάθμιση και αναγέννηση  του ΕΣΥ σε πλήρη αντιδιαστολή με την κυβέρνηση που με τα νομοθετήματα της ναρκοθετεί τα θεμέλια του δημοσίου συστήματος υγείας.

 Στις επερχόμενες εκλογές   καλούμε όλο το υγειονομικό προσωπικό να στρατευτεί με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής  και να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια του κινήματος, καθώς έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική πολιτική δύναμη  που στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον γραμματέα Λιόλιο Δημήτρη και την νομαρχιακή επιτροπή, τα μέλη της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Κιτιξης Κώστας και Μίχου Μαρία καθώς και το στέλεχος ιατρός ΩΡΛ Κουτρούπας Κωνσταντίνος.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Πιερίας