Ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κοινωνία

Τις καθιερωμένες ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντάλλαξε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με τους εργαζόμενους του Δήμου. Ο Δήμαρχος παρουσία των αρμόδιων αντιδημάρχων και προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών, επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες τόσο στο Δημαρχείο, όσο και στις αποκεντρωμένες Διευθύνσεις και τμήματα του Δήμου.

Στις εγκάρδιες συνομιλίες που είχε με τους εργαζόμενους, ο κος Κουκοδήμος έκανε λόγο για την εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει, καθώς και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους δημότες. 

Όπως σημείωσε απευθυνόμενος στους εργαζομένους: «Εύχομαι από καρδιάς υγεία, χαρά και αισιοδοξία στις οικογένειές σας. Σας ευχαριστώ για το αίσθημα ευθύνης που σας διέπει και για την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί για τον δημότη. Είμαι βέβαιος, ότι, και τη νέα χρονιά θα συνεχίζουμε αποτελεσματικά τον καθημερινό αγώνα μας».

Τέλος, για το καλό της νέας χρονιάς, ο Δήμαρχος πρόσφερε ένα καλαίσθητο γούρι με ευχές σε όλους τους εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα και ώρα 18:00, είναι προγραμματισμένη στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων. Μία γιορτή, που με πρωτοβουλία του Δημάρχου γίνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Κατερίνης.