Νίκος Τσακιρίδης: “Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της κακοκαιρίας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τη στασιμότητα, την αδράνεια και την πολιτική επιλογή να αφήνεται το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης κάθε φορά στο έλεος των έντονων καιρικών φαινομένων!”

Πολιτική

Χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση αλλά μη μπορώντας να αγνοήσω την πραγματικότητα, είναι απογοητευτικό και τουλάχιστον απαράδεκτο να βλέπουμε εικόνες όπως αυτές.

Εικόνες που είναι αποτέλεσμα ανικανότητας της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί γνώριμα και χρόνια σε όλους μας προβλήματα, πλημμυρικά φαινόμενα και κάκιστη κατάσταση των δρόμων.

Η ανεπάρκεια όσων έχουν ευθύνη βάζει σε νέες περιπέτειες τους δημότες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, και πλέον κανείς και τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απουσία πρόβλεψης για τις περιοχές αυτές.

Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της κακοκαιρίας, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τη στασιμότητα, την αδράνεια και την πολιτική επιλογή να αφήνεται το παραλιακό μέτωπο του  Δήμου Κατερίνης κάθε φορά  στο έλεος των έντονων καιρικών φαινομένων!

Καλό μήνα!!!

Νίκος Τσακιρίδης

Υπ. Δήμαρχος Κατερίνης