Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίαςγια την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Κοινωνία

Διπλή εορτή η σημερινή. Γιορτή της Ορθοδοξίας αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ημέρα πίστης στην Υπεραγία Θεοτόκο αλλά και ευγνωμοσύνης στους ακοίμητους φρουρούς της Πατρίδας που με αφοσίωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα υπερασπίζονται τα σύνορά μας και την ακεραιότητα της πατρίδας μας απέναντι σε κάθε απειλή.

Τιμούμε και στηρίζουμε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, την ηγεσία, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατευμένους στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, αλλά και το πολιτικό προσωπικό, που επικουρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις σε κάθε πεδίο.

Εύχομαι σε όλες και όλους, χρόνια πολλά και δύναμη. Η σημερινή Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων να σας γεμίζει με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση, και να αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης και ευθύνης για την υψηλή και δύσκολη αποστολή σας.

Μια τέτοια μέρα δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, τη βαθύτατη συγκίνηση, την εθνική υπερηφάνεια και κυρίως την ευγνωμοσύνη μας προς τους στυλοβάτες της εθνικής μας άμυνας και ασφάλειας, που θωρακίζουν και προστατεύουν τη χώρα από κάθε επιβουλή, επιδεικνύοντας το μεγαλείο της χώρας μας.

Είθε η χάρη και η Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού να σας συντροφεύει και να σας φυλάει πάντα.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ειρήνη!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου