Υπογραφή «Σύμβασης έργου» για την εκτέλεση του έργου «Αποχέτευση λυμάτων Καταχά» δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Κοινωνία

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας συνυπέγραψαν «Σύμβαση έργου» για την εκτέλεση του έργου «Αποχέτευση λυμάτων Καταχά», συνολικού ποσού 1.103.543,40 ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. Η ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα έγινε τον Ιούνιο 2021, μετά από σχετική μελέτη που είχε υποβάλλει ο δήμος τον Δεκέμβριο 2020. Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας τον Δήμαρχο, πρόθεση της εταιρείας είναι οι εργασίες κατασκευής να ξεκινήσουν εντός του τρέχοντος έτους.    

     Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας ανέφερε:

     «Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου του Καταχά θα επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της Κοινότητος. Όπως είχα δηλώσει και όταν υποβάλλαμε τις μελέτες για την ένταξη έργων στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”, πολιτική επιλογή μας είναι η επιδίωξη κατασκευής μεγάλων έργων και όχι ο κατακερματισμός των διατιθεμένων χρηματοδοτήσεων σε περισσότερα μικρά έργα για ψηφοθηρικούς λόγους.

     Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση των υποδομών του δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.»