Το Gallaria συμμετέχει στο Athens Bar Show – Η Πιερία στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στον χώρο των bars

Ψυχαγωγία

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 20.00 ο βραβευμένος Bar Manager του Gallaria στην Παραλία Παντελεήμονα, Μίλτος Μιχωλός και ο Bartender Γιώργος Μαρκούλης ανεβαίνουν στα βαγόνια της Gallaria με προορισμό το φετινό Athens Bar Show και κάνουν στάση στο εμβληματικό Bar της Χελώνα – Chelona, κάτω από την Ακρόπολη, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 20:00.

Επιβάτης στο βαγόνι η κορυφαία σαξοφωνίστρια του ξενοδοχείου Grande Bretagne, Dionisia georgiadou, με ένα συναρπαστικό Live Performance, που θα εντυπωσιάσει!

Στο rooftop της Χελώνας, στην οδό Ερμού 121 θα ζήσουμε μια μοναδική fine drinking εμπειρία όπου θα παρουσιαστούν τα παρακάτω Cocktails.

– Orient Express

The Botanist Gin, Green apple shrub, Fever tree Mediterranean tonic

– Hercules Poirot

Mount Gay black barrel, Cointreau, Veroni dry Vermouth, Framboise

– Urban exotic

METAXA 12, Cointreau, Lime, Orgeat, Passion fruit

Την Τρίτη 8/11 ξεκινάει για άλλη χρονιά η μεγάλη γιορτή των ελληνικών μπάρ και ταυτόχρονα μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς έκθεσεις, το Athens Bar show, που λαμβάνει χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και συμμετέχουν σε αυτήν οι κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου.

Από αυτήν δεν θα μπορούσε να λείπει η Gallaria με τους Bartender της τους οποίους θα βρείτε στα εξής περίπτερα:

@Eminenterum

@granikal

@threecents_official

Το Athens Bar Show θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 10/11 με το CLOSING PARTY στο χώρο της Τεχνοπολης από τις 17:00 έως τις 23.30 όπου η ομάδα της Γαλαρίας θα φτιάχνει κοκτέιλ σε συνεργασία με το ιταλικό λικέρ Montenegro Amaro.

🚂🏰🍸 Επιβιβαστείτε!