Eκδήλωση τιμής των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης των Λυκείων Πιερίας

Κοινωνία

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας (Δ.Δ.Ε. Πιερίας), το Τμήμα Κατερίνης HJ-39 «Ολύμπιος Ζευς» της A.H.E.P.A. Helllas και ο Δήμος Κατερίνης,  σας προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών της Α’ και Β’ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό της Δ.Δ.Ε. Πιερίας και του 3ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κ. Μακεδονίας με θέμα: «Η επίδραση των επιφανών προσωπικοτήτων στη διαμόρφωση προτύπων ζωής στην περίοδο της εφηβείας.»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη», την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 11:00 π.μ.

Ο πρωτοπόρος ερευνητής, αστροφυσικός/Επόπτης Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, Σταμάτης Κριμιζής, θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα: «Γνώση στην Εποχή του Διαστήματος. Όραμα. Συνεργατική Μάθηση. Αξίες. Ήθος».

Συμμετέχει μουσικά το ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων “Fortissimo” και διαδικτυακά ο θρύλος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας και προπονητής της επίσημης «αγαπημένης» όλων των Ελλήνων, Παναγιώτης Γιαννάκης!