Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κ. Μακεδονίας

Επαγγελματίες Οικονομία

Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κ. Μακεδονίας η οποία επανήλθε δυναμικά με αριθμό ρεκόρ εκθετών που ξεπέρασαν τους 140 και με χιλιάδες κόσμου να την επισκέπτονται καθημερινά.

Η αυλαία έπεσε πανηγυρικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου με τη γιορτή εκθετών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας όπου οι συνδιοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση να πράξουν όλα όσα είναι αναγκαία για την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού που, εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε ότι έχει ανάγκη η τοπική και όχι μόνο επιχειρηματικότητα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε τόσο την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου όσο και το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του Επιμελητηρίου και της αυτοδιοίκησης που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την άψογη προετοιμασία.

Τόσο ο κ. Κουκοδήμος όσο και η κ. Μαυρίδου αναγνώρισαν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την άκρως επιτυχημένη επανεκκίνηση του θεσμού και δεσμεύτηκαν ότι τόσο η Π.Ε Πιερίας όσο και ο δήμος Κατερίνης θα συνεχίζουν να στηρίζουν την έκθεση, ως συνδιοργανωτές.

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να προτείνουν ιδέες και γενικότερα να συζητήσουν τόσο μεταξύ τους όσο και με τους διοργανωτές για τους τρόπους που η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας- Κ. Μακεδονίας θα παραμείνει ζωντανή και ελκυστική τα επόμενα χρόνια ως η κορυφαία περιφερειακή έκθεση της Ελλάδας.