Ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου

Πολιτική

Στα 12 χρόνια ζωής του το “Χαρίζω μία μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος” έχει αποκτήσει πιστούς φίλους οι οποίοι ανελλειπώς, κάθε χρόνο, αναλαμβάνουν τουλάχιστον μία βάρδια για να φυλάξουν το δάσος. Έτσι έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας 50 περίπου οικογενειών οι οποίες κάθε χρόνο,  αμέσως μόλις ανοίξουν οι  οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής στο διαδίκτυο, σπεύδουν να δηλώσουν παρών.Αυτό συνέβη και φέτος με αποτέλεσμα ήδη να έχει καλυφθεί περίπου το ένα τρίτο των ημερών φύλαξης. 
Στις οικογένειες αυτές ανήκει και η οικογένεια του νεοεκλεγέντος Δημάρχου της πόλης μας κ. Κώστα Κουκοδήμου, η οποία επί 12 χρόνια συμμετέχει ανελλειπώς στην όμορφη αυτή δράση.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι επιτέλους συμβαίνει αυτό το οποίο επιθυμούσαμε πάντα: να δούμε τον πρώτο Πολίτη της πόλης να μετακινείται με ποδήλατο, να μην καπνίζει μπροστά σε παιδιά και σε κλειστούς χώρους, να πρωτοστατεί σε δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών και γενικώς να αποτελεί πρότυπο συμπεριφοράς για την κοινωνία που του εμπιστεύτηκε τη θέση αυτή.