Βραδιά τιμής στους εθελοντές του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου | «Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς»

Πολιτισμός

 Αφιερωμένη στους  εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες που στήριξαν τις εκδηλώσεις του 51ου  Φεστιβάλ Ολύμπου, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς» την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί θεσμό και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη λήξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ.

Τους εθελοντές υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΡΦΕΟ. Το πρόγραμμα  περιείχε γεύμα προς τιμή των Εθελοντών και των Εθελοντικών Ομάδων, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, καθώς και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης. Απονεμήθηκαν αναμνηστικές  βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους εθελοντές, ενώ από την γιγαντοοθόνη προβλήθηκαν εικόνες και στιγμιότυπα από την δραστηριότητα των εθελοντών και όλων των συντελεστών των εκδηλώσεων του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

«Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς»

Προλογίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του  και αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των εθελοντών στην εύρυθμη υλοποίηση των παραστάσεων του προγράμματος επισημαίνοντας: « Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου είναι σήμερα ισχυρός όσο ποτέ,  είναι μια μεγάλη  οικογένεια, ένας οργανισμός όπου σε αυτόν δεν συμμετέχουν μόνο οι διοικούντες, αλλά και μεγάλος αριθμός εθελοντών που προσδίδουν μια μεγαλύτερη δυναμική στη λειτουργία και την ύπαρξη αυτού του θεσμού» .

«Τουρισμός και Πολιτισμός, δυο πράγματα αλληλένδετα».

Με αυτή την επισήμανση ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης «Άλλωστε, συνέχισε, ο πολιτισμός είναι αυτός που μας έχει αναδείξει και σαν χώρα αλλά και σαν τόπο. Ο Οργανισμός  Φεστιβάλ Ολύμπου είναι για την Πιερίας αλλά και για μας τους ανθρώπους του τουρισμού περιουσιακό στοιχείο το οποίο δίνει μια τεράστια υπεράξια στον τόπο».

Σε  ένδειξη ευχαριστιών για την άριστη φιλοξενία και την προσφορά των εδεσμάτων, από πλευράς του ξενοδοχείου «Ποσειδών Παλλάς» ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. απένειμε στο διευθυντή του, το λεύκωμα για τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ  Ολύμπου.

Την εκδήλωση , συντόνισε και παρουσίασε το μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου και συντονίστρια της Εφορείας εθελοντών και υποδοχής θεατών,  Μελίνα Παπαδοπούλου.