2o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους1 & 2 Οκτωβρίου 2022 – Ανοικτή πρόσκληση τοπικών παραγωγών με τυποποίηση δήμου Κατερίνης

Αγροτικά

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 στο γραφικό Ελατοχώρι, η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης προσκαλεί τους τοπικούς παραγωγούς, με τυποποίηση προϊόντων, να συμμετέχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Τουρισμού:

Τηλ.: 2351772448

e-mail: gtourismou.katerini@gmail.com

Υπεύθυνος : Νικολαΐδης Ευάγγελος / κιν. 6938885883

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα της πανδημίας και στοχεύοντας στην ανάδειξη κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος της ορεινής Κατερίνης καθώς και στην διαρκή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωσης της τοπικής οικονομίας, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης ενισχύει με δράσεις εξωστρέφειας τον Τουρισμό Εμπειρίας στα Πιέρια Όρη.

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους τον Ιούνιο του 2022 στον παραδοσιακό Άγιο Δημήτριο, σειρά έχει το πανέμορφο Ελατοχώρι που πέρα από πόλο έλξης των χιονοδρόμων κατά τους χειμερινούς μήνες, αποτελεί έναν άριστο τουριστικό προορισμό μέσα στην φύση, με μοναδικές περιπατητικές διαδρομές, έντονη πολιτιστική δραστηριότητα, ιστορικά αφηγήματα και πλούσια γαστρονομία όλο τον χρόνο.

Οι τοπικοί μας παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην υπαίθρια έκθεση τοπικών προϊόντων στο κέντρο του Ελατοχωρίου, με προαιρετικό δικαίωμα πώλησης. Τοπικά προϊόντα της Κατερίνης θα παρουσιασθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ μέσω ζωντανών μαγειρικών επιδείξεων, master chef kids, δράσεων εμπειρίας μέσα στη φύση και γαστρονομικού master class.