Συνεδρίαση Δ.Σ Κατερίνης | Έντονες αντιπαραθέσεις για την ονοματοδοσία, και την τοιχογραφία δίπλα από το Κέντρο Εννέα Μούσες (πρώην οικία Τσαλόπουλου) (video)

Κοινωνία

Εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις χαρακτήρισαν τη χθεσινή συνερίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, στον απόηχο των αντιδράσεων τόσο για την ονοματοδοσία του παραλιακού δρόμου στον Κορινό προς τιμή του κ. Πάλμα, όσο και για την τοιχογραφία στο χώρο που βρίσκεται το διατηρητέο μνημείο της πρώην οικίας Τσαλόπουλου.

“Ντροπή” χαρακτήρισε τη διαδικασία της ονοματοδοσίας ο βουλευτής και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάββας Χιονίδης , “είπατε ψέματα στον κόσμο” κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ο Θανάσης Λιακόπουλος ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, για την τοιχογραφία, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Νταντάμης όπως και γενικός γραμματέας του δήμου, αναφέρθηκαν στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από πλευράς τους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, δεν ήταν ενημερωμένοι παρά ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι, ούτε καν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακολουθήστε τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση