Π.Ε. Πιερίας | Συνεχίζονται οι  τεχνικές παρεμβάσεις βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πιερίας στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποιείται συντήρηση του οδικού άξονα 1ης Παλαιάς Εθνικής Οδού, με αλλαγή στην άσφαλτο τάπητος στο ύψος της διασταύρωσης προς Αλυκές Κίτρους – Πύδνας.

Με τις παρεμβάσεις αυτές αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά οι οδικές συνθήκες ασφάλειας και κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Νο1 (Κατερίνης-Αιγινίου-Όρια Νομού (Δευτερεύων Ε.Ο.), καθώς πρόκειται για οδικό δίκτυο με αυξημένη κίνηση, ενώ η διέλευση βαρέων οχημάτων, αλλά και οι τακτικές εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων της Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης εξαιτίας έργων συντήρησης, επιβάλλουν τις συγκεκριμένες εργασίες προς αποφυγήν ατυχημάτων.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τις βελτιωτικές παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς τους έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια όλων των πολιτών που εξυπηρετούνται και διέρχονται από το εν λόγω οδικό δίκτυο.