Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Νίκος Τσακιρίδης για τον δήμο Κατερίνης

Πολιτική

Φίλες κι φίλοι,

Σήμερα επιβεβαιώνω ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.

Βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι ο Δήμος μας, ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει αντίστοιχα μεγάλος σε όραμα, κουλτούρα και στρατηγικό σχεδιασμό.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε πίσω: την πολιτική ανθρωποφαγία, την τοξική μικροπολιτική, την λογική των κλειστών συστημάτων, την αδιέξοδη σύγκρουση.

Ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι προκλήσεων και ευκαιριών.

Ο κόσμος του 21ου αιώνα, ο κόσμος της τεχνολογίας, της διασύνδεσης και της αλληλεξάρτησης μας παρέχει όλα τα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά και να μεταστρέψουμε τα μειονεκτήματά του.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του νέου αυτού εγχειρήματος θα χαράξουν τις βασικές προγραμματικές γραμμές του συνδυασμού μας πάνω σε τρεις πυλώνες:

Υποδομές – Υπηρεσίες – Δημοκρατική Λειτουργία,

Και στη βάση πέντε αρχών:

Διαφάνεια – Λογοδοσία- Συνεργασία – Αποτελεσματικότητα- Αξιοπρέπεια.

Το πρόγραμμα αυτό, προϊόν διαβούλευσης με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου, θα αποτελέσει το συμβόλαιό μας για έναν Δήμο που θα συμβάλει στην ευημερία και την ευτυχία των κατοίκων του.

Για έναν Δήμο που δεν θα διαιρεί αλλά θα κάνει τους Κατερινιώτες περήφανα μέλη μιας κοινότητας.