ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης – Ευχές για την νέα αγωνιστική χρονιά

Αθλητικά

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, εύχονται στους αθλητές-τριες του συλλόγου μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023 ότι το καλύτερο χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.

Οι ευχές μας επίσης συνοδεύουν τους προπονητές-τριες, τους εφόρους των αγωνιστικών τμημάτων μας, τους γονείς των αθλητών-τριων και όλους όσους στηρίζουν και απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.
Με πίστη και προσήλωση στα Αθλητικά Ιδεώδη και στο “Ευ Αγωνίζεσθαι”, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος, θα βρίσκονται δίπλα σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την προώθηση των ηθικών αξιών που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στους νέους και τις νέες της πόλης μας.

Ευελπιστούμε στην όσο δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη και συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης μας και όλους όσους πιστεύουν στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με τις επιτυχίες του, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη της Κατερίνης τόσο στο εσωτερικό της πατρίδας μας, όσο και στο εξωτερικό. Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ελπίζουμε στην ποιοτική αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων της πόλης μας και στην υλοποίηση μεγάλων αθλητικών έργων και υποδομών που θα φέρουν κοντά στον αθλητισμό περισσότερα νέα παιδιά.

Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι ώστε η Κατερίνη μας να γίνει “πρωτεύουσα” του αθλητισμού στην πατρίδα μας και άξιος πρεσβευτής της στο εξωτερικό!

Καλή αγωνιστική χρονιά 2022-2023!

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης