Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Το αμέσως προσεχές διάστημα η προκήρυξη για νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Συνάντηση με την Αν. Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Υγεία

Οι προκλήσεις της πορείας της πανδημίας ενόψει του επερχομένου φθινοπώρου και η εξέλιξη του διαγωνισμού για την κάλυψη 24 θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχε η Βουλευτής με την Αν. Υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Αναφορικά με το διαγωνισμό, η Αν. Υπουργός ενημέρωσε την κυρία Μάνη ότι από την πλευρά του Υπουργείου έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες και ότι αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα  να δημοσιευθεί η προκήρυξη για τις μόνιμες θέσεις νοσηλευτών στο Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Η κυρία Μάνη ευχαρίστησε την Υπουργό για τη συνδρομή της στην περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου και επανέλαβε για ακόμα μία φορά το αίτημα για επιπλέον προσωπικό σε όλες τις μονάδες υγείας της Πιερίας. 

«Στόχος είναι να ενδυναμωθούν όλες οι δομές υγείας της Πιερίας και να εξασφαλιστεί για τους συμπολίτες μας η καλύτερη δυνατή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας είναι συνεχής και στο πλαίσιο αυτό η κυρία Μάνη θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για όλα τα ζητήματα υγείας στην Πιερία.