«Ο Κουρέας της Σεβίλλης» χάρισε στο κοινό υπέροχες ερμηνείες, τραγούδια και  χορογραφίες  σε μια παράσταση υψηλής αισθητικής

Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου απόλαυσε το βράδι της Πέμπτης στο αρχαίο θέατρο Δίου, την  παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών που χόρευαν και τραγουδούσαν, τους οποίους πλαισίωνε ζωντανή ορχήστρα. Από νωρίς ο κόσμος περίμενε υπομονετικά για την είσοδο του στο θέατρο, ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που το τρίτο κουδούνι σήμανε την αρχή της παράστασης με μισή ώρα καθυστέρηση.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, ο Φίγκαρο (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο Ντον Μπαρτόλο (Φάνης Μουρατίδης), ο κόμης Αλμαβίβα (Ρένος Ρώτας), η Ροζίνα ( Νίκη Βακάλη),  μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, εντυπωσίασαν με τις υπέροχες ερμηνείες τους, αποσπώντας πολλές φορές το χειροκρότημα, χαρίζοντας μας, μοναδικές στιγμές χιούμορ, αλλά και προβληματισμού.

Η Σοφία Σπυράτου σκηνοθέτησε και χορογράφησε την κλασική κωμωδία του Μπομαρσέ,  μια  εξαιρετική παράσταση, που είχε επίσης εντυπωσιακές χορογραφίες και πολύχρωμα κοστούμια, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να εντυπωσιάζει πέραν όλων των άλλων, με το τραγουδιστικό του ταλέντο, ερμηνεύοντας το Largo Al Factotum (Figaro).

,Βσίλης