Δήλωση του υπ. Βουλευτή Ν.Δ Σπύρου Κουλκουδίνα: “Μεγάλη τιμή και ευθύνη”- Το βιογραφικό του

Πολιτική

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πιερίας.

Οφείλω να απευθυνθώ στους πολίτες της Πιερίας και να τους διαβεβαιώσω πως  θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα από τις αρχές και τις αξίες που πάντα με διέκριναν, για τον τόπο μου, για την πατρίδα μου.

 Για εμένα προσωπικά η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. 

Προτεραιότητα μου είναι, η υποψηφιότητα μου να εκφράσει την ανάγκη, την απαίτηση αλλά και την πίστη ότι  η γενιά μου θα δώσει τη μάχη για την πατρίδα, για την ευημερία των πολιτών, για την Ελλάδα της περηφάνιας και της αισιοδοξίας.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αποτελέσουν την εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας, θα φέρουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή αλλά και την ελπίδα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Καλό μας αγώνα!

Το βιογραφικό

Γεννήθηκα τον Σεπτέμβρη του 1985 στην Κατερίνη. Γονείς μου ο Ευριπίδης Κουλκουδίνας φαρμακοποιός, με καταγωγή από τον Κολινδρό και η Βασιλική Ποντικοπούλου, με καταγωγή τη Σεβαστή. Αδερφή μου είναι η Μαρία Άννα Κουλκουδίνα, μαθήτρια Λυκείου.

Αποφοίτησα από το 3ο Λύκειο Κατερίνης πετυχαίνοντας την εισαγωγή μου στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα της Φαρμακευτικής τις οποίες ολοκλήρωσα το 2014.

Ασκώ το επάγγελμα του Φαρμακοποιού με ιδιόκτητο φαρμακείο και δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Τουρισμού με τη συμμετοχή μου στην οικογενειακή επιχείρηση θαλάσσιου τουρισμού.

Μεγάλη μου αγάπη το ποδόσφαιρο. Είμαι αθλητής σε ερασιτεχνικό σωματείο ποδοσφαίρου της Πιερίας.

Απο τα φοιτητικά μου χρόνια η πολιτική μπαίνει δυναμικά στη ζωή μου. Στη διάρκεια της ενασχόλησής μου με τα κοινά διετέλεσα:

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης

Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Υγείας Ν.Δ.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΝΟΔΕ Βουλγαρίας

Πρόεδρος Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κ.Π. Κατερίνης

Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Κατερίνης

Είμαι αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Είμαι παντρεμένος με την Αλκμήνη Παπανικολάου, φιλόλογο.

Η πολιτική μου διαδρομή στα χρόνια της οικονομικής κρίσης με πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Είναι εκείνη η στιγμή που αποφασίζω πως αν υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία για τη χώρα, αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από το να θέσει στο προσκήνιο τη νέα γενιά.