Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: Δίκτυο συνεργασίας εμπλεκομένων φορέων για την εξυπηρέτηση του προσφυγικού πληθυσμού – Σήμερα στις 10:00 π.μ. η συνάντηση γνωριμίας των φορέων στο Δημαρχείο

Κοινωνία

Συνάντηση με στόχο τη γνωριμία των φορέων που εμπλέκονται στην εξυπηρέτηση του προσφυγικού πληθυσμού, πραγματοποιούν ο Δήμος Κατερίνης και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου: «Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται με σκοπό την δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των δυσκολιών που σχετίζονται με την επαφή με τον προσφυγικό πληθυσμό. Επίσης, με τον καλύτερο δυνατό συντονισμό επάνω σε κοινά ζητήματα, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία του κάθε φορέα ξεχωριστά».

Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου είναι στη διάθεση του κοινού για κάθε πρόσθετη λεπτομέρεια, ερώτηση ή διευκρίνηση.

Τηλ. Επικοινωνίας : 23510 36678

e-mail :womenaid@katerini.gr

Οδός : Αυγουστίνου 21 (εργατικές κατοικίες), Κατερίνη.