Με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι του Θρακικού Γανόχωρας

Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου, το πανηγύρι του συλλόγου μας, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, στην Γανόχωρα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο, για την τεράστια συμμετοχή και στήριξη στον σύλλογό μας. Οι χοροί κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, με την Εβρίτικη Ζυγιά και τον Βαγγέλη Ψαθά σε μεγάλα κέφια, να ξεσηκώνουν τους χορευτές.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εθελοντές του συλλόγου και φυσικά τους χορηγούς, που στήριξαν για άλλη μια φορά, εκδήλωση του συλλόγου μας. 

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κ. Ντούμο Ιωάννη, για την ευγενική χορηγία ενός σημαντικού ποσού στήριξης στον συλλόγό μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας κ. Σάββας Χιονίδης, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ασημίνα Πούλιου, Αναγνώστου Σάκης, Αναστασιάδης Θωμάς και Μακρίδης Νίκος.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Κατερίνης, για την συνδιοργάνωση και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.

Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη και την παρουσία τους, τους συλλόγους:

Θρακική Εστία Κατερίνης, Ένωση Ποντίων Πιερίας, Νοσταλγοί της παράδοσης, Ανατολικορωμυλιώτες Κορινού, Παιδεία Παράδοσης, Χοροστάτες, Νέοι Κορινού, Π.Σ Κίτρους, Σύλλογος Θεσσαλών, Σύλλογος Βροντούς, Σύλλογος Λόφου, Π.Σ Δρυάνιστα Κατερίνης και τον Σύλλογο του Άνω Αγίου Ιωάννη.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και με το καλό να ανταμώνουμε!

Διοικητικό συμβούλιο

Μ.Σ Γανόχωρας «Θρακικός»