Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου

Κοινωνία

Με προτεραιότητα την απελευθέρωση ζωτικών κοινόχρηστων χώρων για τους πεζούς και  τη λειτουργική – αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες ενέργειές του, για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση κενωθέντων περιπτέρων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης απομάκρυναν το κουβούκλιο περιπτέρου στην οδό 19ης Μαΐου 33 (μετά την οδό Ζαλόγγου στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς). Της αποξήλωσης, προηγήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών. Ειδικότερα, μετά τη λήξη μίσθωσης της σχετικής άδειας λειτουργίας του, με εισηγήσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, λήφθηκε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο για την κατάργησή του και ακολούθησε η απομάκρυνση του κουβουκλίου.

Τις εργασίες απομάκρυνσης συντόνισε ο  Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης, σύμφωνα με τον οποίο, το πρόγραμμα της απομάκρυνσης των κενωθέντων περιπτέρων  είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί.