“Nίκη” | Με επιτυχία η ανοικτή εκδήλωση του Κινήματος στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης

Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στο Συνεδριακό  Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», ανοικτή σύναξη με εκατοντάδες Φίλους και Μέλη της ΝΙΚΗΣ Πιερίας. Παρευρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτρης Νατσιός, με καταγωγή από την Πιερία, μαζί με άλλα επίλεκτα στελέχη της «Ομαιχμίας» της ΝΙΚΗΣ, μεταξύ των οποίων ο Δρ Ζώης Ζαρταλούδης υπεύθυνος του προγράμματος για τον πρωτογενή τομέα, ο κ. Βασιλειάδης Αντώνιος Θεολόγος πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών, ο Δρ Νικόλαος Παπαδόπουλος ιατρός, υπεύθυνος για την πολιτική της υγείας, η Αλεξία Τάντση από τη Νεολαία της ΝΙΚΗΣ, με οικοδεσπότη τον κ. Δημήτριο Παπαδόπουλο, Υπεύθυνο της Κοινότητας ΝΙΚΗΣ Νομού Πιερίας.

Όλοι οι ομιλητές έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΝΙΚΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την ενότητα όλων των Ελλήνων, αφού έχει συλλογική ηγεσία και ξεκάθαρο αντικειμενικό σκοπό, την κατάργηση της κομματοκρατίας. Παραμονές της μαύρης επετείου των υπογραφών στο Πισοδέρι που πρόδωσαν τη Μακεδονία μας, η «ΝΙΚΗ» του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας δίνει το παρών από τον Λαό, με τον Λαό, για τον Λαό!

Δυναμική συνέχεια έπεται στη Θεσσαλονίκη, Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 19.30, σε νέα μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της ΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΙΘΡΙΟ» στην Πολίχνη (πλησίον του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου).

Γραφείο Τύπου                                  

Τοπική Κοινότητα Πιερίας

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»