Οι αθλήτριες στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, που κάνουν γνωστή την Κατερίνη σε Ελλάδα και Ευρώπη

Αθλητικά

Κατερίνα Νατσιοπούλου και Σοφία Κωνσταντινίδου, εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, συμμετέχουν σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την φανέλα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, κάνουν γνωστό το όνομα της Κατερίνης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Κατερίνα Νατσιοπούλου είναι αθλήτρια στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στα 400 μέτρα. Συμμετείχε με την εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μαυροβούνιο όπου τερμάτισε 9η στα 400 μέτρα, θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 (4-7 Ιουλίου) στο Ισραήλ, επίσης θα αγωνιστεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και στις τρεις κατηγορίες (Κ18-20-23) αφού έχει πιάσει τα όρια.

Η Σοφία Κωνσταντινίδου, επίσης αθλήτρια στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στα 100 μέτρα, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα όπου συμμετείχε σαν μαθήτρια της 3ης Λυκείου του ιδιωτικού σχολείου Πλάτων, τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ στα 4Χ100 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και κατέκτησε την 5η θέση στην σκυταλοδρομία 100Χ200Χ300Χ400. Το χάλκινο μετάλλιο της έδωσε την ευκαιρία να περάσει στα ΤΕΦΑΑ. Θα αγωνιστεί και αυτή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.