Κατερίνη | Καταγγελία για σεξουαλική αποπλάνηση 12χρονης από Πακιστανό

Κοινωνία

Σεξουαλική αποπλάνηση 12χρονης καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές στην Κατερίνη την Κυριακή. Η ανήλικη όταν εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της όλα όσα έγιναν, άμεσα οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία και συνελήφθη ένας 32χρονος Πακιστανός.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, ο 32χρονος μένει σε διπλανή πολυκατοικία από το σπίτι της γιαγιά της στο κέντρο της Κατερίνης. Τα μπαλκόνια των δυο σπιτιών είναι το ένα δίπλα στο άλλο και έτσι κατάφερε ο 32χρονος να έρθει σε επαφή με την 12χρονη. «Η κόρη μου πήγαινε στην μητέρα μου. Αυτός έβλεπε το παιδί και το είχε βάλει καιρό στο μάτι. Της μιλούσε και της έδωσε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό του και άρχισαν να μιλάνε» λέει στο makthes.gr η μητέρα της 12χρονης.

Ωστόσο η ανήλικη δεν κατέχει κινητό τηλέφωνο και για την επικοινωνία της με τον 32χρονο, χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο της αδελφής της γιαγιάς της. «Κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν το παιδί κλειδωνόταν στο μπάνιο. Όταν έψαξε το κινητό της η θεία μου, τότε είδε ότι μιλούσε μαζί του. Έβαζε το παιδί να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες υπό την καθοδήγησή του, ενώ όπως μας είπε αργότερα έκαναν βίντεο κλήση και αυτός αυτοϊκανοποιούταν» καταγγέλλει η μητέρα της 12χρονης.

«Μάλιστα, στην είσοδο της πολυκατοικίας μπήκε μπροστά της  και προσπάθησε να την φιλήσει. Την κάλεσε στο σπίτι του και τότε το παιδί φοβήθηκε και μας είπε τι συνέβη» σημειώνει η μητέρα της ανήλικης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα που κάλεσε την ανήλικη ο 32χρονος ζει με την σύντροφο του.

Μετά την καταγγελία της οικογένειας της 12χρονης, ο 32χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Κατερίνης, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα.