Μπ. Σκούφα: «Εγκληματική εις βάρος του Πιερικού η μη εφαρμογή του Αθλητικού Νόμου» – Αναφορά της Βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Αθλητικά Πολιτική

Την υλοποίηση του ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, έτσι ώστε να εφαρμοστούν άμεσα οι επιταγές του Νόμου όπως ο νομοθέτης διατύπωσε στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και στον Αθλητικό Νόμο, και όπως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήδη διέγνωσε στο πόρισμά της, στο οποίο η παράβαση του Απόλλωνα Πόντου χαρακτηρίζεται βαριά και εκ δόλου τελεσθείσα, ζητά η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Η προσφυγή του Πιερικού και η τήρηση των νόμων

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πιερικού προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, προκειμένου να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας σε ό,τι αφορά τις ομάδες που υποβιβάζονται, καθώς ήδη είχε καταγγείλει την ομάδα του Απόλλωνα Πόντου, για σωρεία παραβάσεων του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου και του Αθλητικού Νόμου, οι οποίες επισύρουν την ποινή της αφαίρεσης 5-10 βαθμών. Σε περίπτωση ευδοκίµησης της καταγγελίας, θα υποβιβαστεί η άλλη ομάδα και όχι ο Πιερικός, ο οποίος αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα τήρησε και τηρεί κατά γράµµα τις επιταγές του νόµου.

Αναφορά από την Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πιερίας

Στην Αναφορά που κατέθεσε η βουλεύτρια Πιερίας, μετά και το ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ Κατερίνης, ζητά ενημέρωση ως προς τις ενέργειες που πρόκειται να προβεί το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την εφαρμογή της Νομοθεσίας.