Φτωχότερη η αθλητική οικογένεια της Κατερίνης | Απεβίωσε ο Αλέκος Τσιώτσιος

Αθλητικά Κοινωνία

“Έφυγε” ξημερώματα Κυριακής ο Αλέκος Τσιώτσιος, αγαπητός στην κοινωνία της Κατερίνης και της Πιερίας. Ο Αλέκος Τσιώτσιος είχε συνδέσει το όνομα του με το μπάσκετ ως ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του αθλητισμού.

“Η αθλητική οικογένεια της Κατερίνης θρηνεί για την απώλεια του Αλέκου Τσιώτσιου, του εμβληματικού παράγοντα που συνέδεσε το όνομά του με την άνθιση και ανάπτυξη του πιερικού μπάσκετ. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του”, αναφέρει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

“Ο «Πατριάρχης»του Κατερινιώτικου Μπάσκετ Αλέκος Τσιώτσιος δεν είναι πια κοντά μας.Αποχαιρετούμε με σεβασμό τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία με τη δράση του στον αθλητισμό-και όχι μόνο-και είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να τον τιμήσουμε εν ζωή…(30/5/2010, ημέρα ανόδου του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, φωτό από το αρχείο του ΣΦΙΠ)”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πιερικός Αρχέλαος.

“Με οδύνη αποχαιρετούμε τον Αλέκο Τσιώτσιο, τον άνθρωπο που οδήγησε το Κατερινιώτικο μπάσκετ και τον αγαπημένο μας Πιερικό στην Α Εθνική(1982). Μας έδωσε την έμπνευση για την αναγέννηση του συλλόγου(2004) και την πολυπόθητη συνένωση με τον Αρχέλαο(2008) που οδήγησε σε σειρά επιτυχιών με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2(2010). Το ανθοπωλείο στην Πλατεία Ελευθερίας σημείο αναφοράς για την μικρή-τότε-Κατερίνη· αξιοσημείωτη η επιχειρηματική του πορεία και η ανάληψη της προεδρίας της Ιντερφλόρα. Επαναφέρω την πρόταση να δοθεί το όνομά του στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. Αλέκο, θα σε θυμάμαι με αγάπη και σεβασμό. Καλό Παράδεισο…”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Απόστολος Πόδας