Θωμάς Αναστασιάδης: «Βάλτωσαν» τα έργα, χάθηκε και η μάχη της καθημερινότητας!

Απόψεις Πολιτική

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος κάλεσε τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο της αντιμετώπισης διάβρωσης των ακτών για να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και δεν πρέπει να «αγχωνόμαστε».

Ρώτησα λοιπόν τον εργολάβο να μας πει, για ποιον λόγο να πιστέψουμε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, όπως μας ενημέρωσε, όταν από το 2020 που ανέλαβε το έργο δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Έσπευσε να υπερασπιστεί τον εργολάβο ο Δήμαρχος, με το γνωστό «θυμωμένο» ύφος. Τότε λοιπόν επιβεβαιώθηκα, για άλλη μια φορά, γιατί η πόλη μας έχει όλες αυτές τις άσχημες «γωνιές» χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Ο κ. Κουκοδήμος δείχνει μηδενική αντοχή σε απλά ερωτήματα μου, αλλά είναι υπομονετικός με όλους, όσοι ΠΡΕΠΕΙ να εργάζονται για τον Δήμο, ο οποίος βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο..

Επειδή μάλλον δεν πρέπει να πιέζει κανείς εργολάβους και αντιδημάρχους….βλέπουμε ένα δημαρχείο ρημαγμένο, με εξαίρεση φυσικά το γραφείο του Δημάρχου, παιδικές χαρές μέσα στα χόρτα, δρόμους που θυμίζουν κατσικόδρομους σε ορεινά χωριά και άλλα πολλά, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, με φωτογραφίες που συνέλεξα από τοπικές ιστοσελίδες ή που μου έστειλαν δημότες το τελευταίο διάστημα.

Η διοίκηση διαθέτει έναν μικρό «στρατό» ανθρώπων που ως αποστολή έχουν, αντί να εργάζονται για τον Δήμο Κατερίνης, να βάζουν την σκόνη κάτω από το χαλί και να παρουσιάζουν, ότι όλα πάνε καλά, φταίει ο Covid, τι να προλάβουμε να κάνουμε σε 3 χρόνια ή ότι οι άλλοι ήταν χειρότεροι…

Ανταλλάσσουν μεταξύ τους πλακέτες, έχουν χάσει το νόημα τους τα ευχαριστήρια, ενώ από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό δεν έχει γίνει για την πόλη και τα χωριά. Οι μόνοι ευχαριστημένοι είναι όσοι σιτίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από την διοίκηση.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ολοκλήρωση των έργων που παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση, να υλοποιήσουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα, να πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά, να πιέσουν τους εργολάβους, τις υπηρεσίες του κράτους και ό, τι άλλο χρειάζεται και πρέπει να κάνει μια διοίκηση.

Αντί για φωτογραφίες νέων μεταγραφών, λες και ζούμε 3 χρόνια σε προεκλογική περίοδο, θέλουμε φωτογραφίες με νέα γήπεδα, νέους δρόμους, νέα σχολεία, νέες πλατείες, νέους χώρους στάθμευσης, νέους χώρους πολιτισμού  ένα μέρος έστω δηλαδή αυτών που υποσχέθηκαν προεκλογικά.

Βίντεο:

Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ