Σοφία Μαυρίδου: “Συνεχίζουμε έμπρακτα να αποδεικνύουμε τη στήριξή μας στους δήμους μας”

Κοινωνία

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού χρηματοδοτεί μέσω του Τεχνικού Προγράμματος το έργο 2415ΠΙΕ003ΚΑΠ22, το οποίο αφορά σε εργασίες συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων Δήμων Π.Ε. Πιερίας. Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι η περιοχή εντός του οικισμού Αιγινίου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και συγκεκριμένα αφορά στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου.

Οι εργασίες που προβλέπονται είναι η διαμόρφωση του αύλειου χώρου για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και ποδοσφαίρου διαστάσεων 18,00Χ25,00m με ιδιαίτερη προσοχή στην επίτευξη κατάλληλων κλίσεων για την απορροή των ομβρίων υδάτων. Επιπλέον θα γίνει επίστρωση της αυλής του σχολείου (εκτός αυτής όπου θα διαστρωθεί με ασφαλτοτάπητα και συνθετικό τάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου) με κυβόλιθους. Τέλος, το γήπεδο θα βαφεί με κατάλληλο υλικό διαγράμμισης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεργάζεται πάντοτε με τους Δήμους της περιοχής μας με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ιδιαιτέρως των μαθητών της Πιερίας, ενώ με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις αποσκοπεί, όχι μόνο στην αισθητική βελτίωση των χώρων, όπου συνεστιάζονται και παίζουν οι μαθητές, αλλά και στην προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών του σχολείου.