Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρέδωσε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Κοινωνία

Για ακόμη μια χρονιά οι αστυνομικοί της Πιερίας συγκέντρωσαν εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης», στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά πολίτες που το έχουν ανάγκη. 

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν,  την Μεγάλη Τρίτη, από μέλη του Δ.Σ.  της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ενόψει της Εορτής του Πάσχα.

Τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου προς το Αστυνομικό Σώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως για την πρωτοβουλία αυτή, εξέφρασε ο υπεύθυνος Ιερέας του Κοινωνικού Παντοπωλέιου Πρεσβύτερος Σταύρος Κοσέογλου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην στήριξη, τις Άγιες αυτές Ημέρες, πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.