Κλειστό Γήπεδο Λιτοχώρου “Πύρρος Δήμας”: Πρόκριση της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου Νεανίδων στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ

Αθλητικά

Με 56-50 επικράτησε η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου Νεανίδων (ΕΚΑΣΚΕΜ) έναντι των Πανθήρων Καβάλας (ΕΚΑΣΑΜΑΘ) εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση, για 5η φορά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο του Τουρνουά Πρόκρισης στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων (U18), που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Απριλίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου “Πύρρος Δήμας”.

Στο τριήμερο τουρνούα έλαβε μέρος και η αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ νεανίδων του Ηρακλή Κοζάνης (ΕΚΑΣΔΥΜ).

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου για την σημαντική αυτή πρόκριση, στον προπονητή της ομάδας Χρήστο Ξηρομερίτη, καθώς και στις αθλήτριες, τους προπονητές και συνοδούς των δύο άλλων ομάδων που αγωνίστηκαν σε εξαιρετικούς αγώνες, από πλευράς απόδοσης και επίδοσης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το τριήμερο τουρνουά στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου “Πύρρος Δήμας”, όπου τηρήθηκαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το τουρνουά ήταν μία συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΕΚΑΣΚΕΜ, με την υποστήριξη του Δήμου Δίου-Ολύμπου.