Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης

Κοινωνία

Το πρωί της Πέμπτης, 14 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης μας. Η Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με την πρόεδρο, κα Ασημίνα Στρίμπα και τα αξιόλογα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκλεκτούς συναδέλφους της, καθώς και η ίδια υπήρξε μάχιμη δικηγόρος για πολλά έτη.

Η συνάντηση είχε σκοπό την ενημέρωση του Δικηγορικού Συλλόγου από την Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την ικανοποίηση των αιτημάτων τους για τεχνικές παρεμβάσεις στο Δικαστικό Μέγαρο που χρήζουν άμεσης υλοποίησης, για την πρόσβαση αλλά και την ασφάλεια τόσο του προσωπικού, όσο και των επισκεπτών.

Στα παραπάνω πλαίσια, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της το έργο Προγραμματική σύμβαση για την «Προμήθεια και εγκατάσταση Ηλεκτρολομηχανολογικού εξοπλισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης», καθώς επίσης η ΥΤΕ Π. Ε. Πιερίας, μετά από αίτημα του Πρωτοδικείου Κατερίνης διαβίβασε μετά την ολοκλήρωσή της την τεχνική μελέτη του έργου “Εργασίες Συντήρησης Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης” για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δικαστικού Μεγάρου και του περιβάλλοντα χώρου του.

Η κα Στρίμπα και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν την κα Μαυρίδου, ενώ η ίδια τους διαβεβαίωσε, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα του συλλόγου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, με γνώμονα  πρωτίστως την ελεύθερη πρόσβαση και την ασφάλεια των συμπολιτών μας, όπως επίσης και την εύρυθμη λειτουργία των υποδομών.