Η μουσική παίζει… δυνατά στο 1ο Φεστιβάλ Πάρκου

Ψυχαγωγία

Με τη μουσική να παίζει….. δυνατά, το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΚΟΥ από τις 29 Απριλίου έως και τις 15 Μαΐου, μας προσκαλεί σε μοναδικές συναυλίες & μουσικές συναντήσεις, που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν μελωδικά και να απογειώσουν το κέφι και τη διάθεσή μας.

Οι «Gadjo Dilo» για πρώτη φορά στην Κατερίνη με gypsy jazz διάθεση το Σάββατο 30/04, η μπάντα που αγαπήσαμε «the band Theo Fokas & Fay Milioti» σε ποπ και ροκ επιτυχίες την Κυριακή 01/05, οι «Acoustic band Ivan», σε μοντέρνα ποπ και διαχρονικά κλασικά τζαζ κομμάτια την Δευτέρα 02/05 και η Πολυτονική Ορχήστρα σε μελωδίες: Ξαρχάκου, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Τσιτσάνη, Μητσάκη, την Τρίτη 03/05, υπόσχονται αξέχαστες μουσικές βραδιές στους επισκέπτες του Δημοτικού Πάρκου.

Επιπλέον, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης μας προσκαλεί στην “Εβδομάδα Μουσικών Συναντήσεων”: Δευτέρα 9, Τρίτη 10, Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Μαΐου. Επίσης, στις 29/04 ο DJ Assot Manoukian μέσα από την προσωπική του συλλογή βινυλίου και καθημερινά οι παραγωγοί του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3fm 29 Απριλίου – 3 Μαΐου (Food Festival) ανεβάζουν τη διάθεση με  μουσική, ατάκες και ζωντανές συνεντεύξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι, στο πολυθεματικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό Φεστιβάλ, οι επισκέπτες του πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, μέσα από το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, να γευτούν μοναδικές γεύσεις στο Katerini Food Festival και το Flea Market, να παρακολουθήσουν συναυλίες, θέατρο, χορό και να συμμετέχουν σε αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν (ελεγχόμενη ροή) και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία από τον covid – 19.