Πιερία: Σταμάτησε να τη βοηθήσει με τη βλάβη του αυτοκινήτου της, την έκλεψε και ψώνισε με τις κλεμμένες κάρτες – Σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 6 ετών

Κοινωνία

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, με το πρόσχημα παροχής βοήθειας σε ημεδαπή γυναίκα που είχε ακινητοποιηθεί το όχημά της λόγω βλάβης, αφαίρεσε μέσα από το όχημα, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες κάρτες, πραγματοποίησε σε καταστήματα ανέπαφες συναλλαγές ύψους 101 ευρώ.

Κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, δήλωσε ψευδώς τα στοιχεία ταυτότητας συγγενικού του προσώπου, καθώς όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 6 μηνών, για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και συσκευασίες προϊόντων που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από κατάστημα.