Επίσκεψη του προέδρου της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης» στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Πολιτισμός

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», κο Παναγιώτη Χρυσικό. Ο κος Χρυσικός δώρισε στην Αντιπεριφερειάρχη τα πρακτικά  της «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ – Ιωάννης Θεοφάνους Σακελλαρίδης Μνήμης τε και Μουσικής Εγκώμιον» κι εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τη συμβολή της Αντιπεριφέρειας στην έκδοσή τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει πάντοτε τις τοπικές κοιτίδες πολιτισμού, οι οποίες κοινωνούν την τέχνη, το θέαμα και τη μουσική όχι μόνο στους κατοίκους της Πιερίας, αλλά και στους επισκέπτες της. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το κοινό έχει πραγματική και ουσιαστική ανάγκη τέτοιου είδους ποιοτική ψυχαγωγία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση της Αντιπεριφερειάρχη πως ο πολιτισμός θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα όχι μόνο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.