Οικογένεια Δημητρίου και Ασπασίας Σιαμάτρα: Η συγκινητική επιστολή μετά τον θάνατο του γιου τους Μιχάλη που συγκλόνισε την κοινωνία της Πιερίας

Κοινωνία

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τότε που ο γιος μας Μιχάλης Σιαμάτρας ταξίδεψε στην αγκαλιά των αγγέλων και μέσα από αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

Όλα τα καλά λόγια που ακούστηκαν ήταν μια μεγάλη παρηγοριά για τον απροσδόκητο θάνατό του. Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πληθώρα συλλυπητηρίων μηνυμάτων, συμπαράστασης και συμπόνιας στην μεγάλη δυστυχία που βιώσαμε και βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας γιου και αδελφού Μιχάλη Σιαμάτρα.

Σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας με τα γλυκά σας λόγια, την σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας. Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε, έως και την ώρα τούτη, να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας. Όλες σας οι ευχές είναι μεγάλη παρηγοριά στην ψυχή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  ιδιαιτέρως και εγκαρδίως:

Τον Γενικό Γραμματέα Εθνικής Αμύνης για την απεριόριστη συμπαράστασή του προς την οικογένειά μου

 Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης όπου ο Μιχάλης διατέλεσε εθελοντής πυροσβέστης.

Τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τη δεύτερη οικογένειά του όπως την αποκαλούσε ο Μιχάλης.

Τον σύλλογο ΑΠΣ ΖΕΥΣ, όπου ο Μιχάλης εκτελούσε χρέη ταμία.

Τον πολιτιστικό σύλλογο Κοκκινοπλητών Όλυμπος, όπου και ήταν ενεργό μέλος του.

Το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό του 424, όπου εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Τους συναδέλφους του που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να του πούνε το τελευταίο αντίο.

Τα τοπικά ΜΜΕ.

Τους φίλους του τόσο από τον νομά μας όσο και από τα μέρη της καταγωγής μας, την Ελασσόνα.

Ο πολυαγαπημένος Μιχάλης, άφησε παρακαταθήκη του σε εμάς την αγάπη του για την ζωή, την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του, τους συναδέλφους του, την εργατικότητά του και την μαχητικότητά του, τη διαρκή και άοκνη αφοσίωση του για ανιδιοτελή προσφορά. Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του, την γενναιοδωρία της ψυχής του, την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συμπαράστασή σας στο πένθος μας

             Οικογένεια

Δημητρίου και Ασπασίας Σιαμάτρα