Ξεκίνησε η λειτουργία του “Πολυχώρου Καφέ Κομπολόϊ”

Κοινωνία

Ο Σύλλογός  Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α Ν. Πιερίας, κάνει γνωστό στους ενδιαφερομένους ότι την 15.03.2022 έχουμε αρχίσει  η λειτουργία του «Πολυχώρου Καφέ Κομπολοϊ»   μετά την κατά νόμο 4μηνη αναστολή των δραστηριοτήτων μας.. Περιμένουμε τα παιδιά μας να έρθουν στον γνώριμο χώρο τους και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους. Να ανταμώσουν ξανά  με τους αγαπημένους τους φίλους στον χώρο όπου τους έχει αγκαλιάσει, με τις εθελόντριές μας έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απασχολώντας τους δημιουργικά.

   Δια της παρούσης θα θέλαμε να δώσουμε, τα θερμά μας συγχαρητήρια στο αγαπητό μας Καραπούλιο Δημήτριο, Πρόεδρο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ο οποίος προσφέρει δημιουργικό έργο στον ευαίσθητο αυτόν τομέα της κοινωνίας, υλοποιώντας  προγράμματα τα οποία υπήρξαν οράματα ζωής για μας τους γονείς. Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  λειτουργούν  εξαιρετικά και  αποτελούν το απάνεμο λιμάνι  για παιδιά που στερούνται την οικογενειακή θαλπωρή. Μαζί με τα  Κέντρα Διημέρευσης  της Μέριμνας αποτελούν στολίδι για την Πιερία.

   Στηρίζουμε απόλυτα τον αγαπητό μας κ. Καραπούλιο σε κάθε νέα του δημιουργική δραστηριότητα προς όφελος των παιδιών μας. Και είμαστε διπλά του στα μελλοντικά σχέδια  της  Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.  Και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε στον ίδιο αλλά και στα στελέχη της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

   15.03.2022

Πρώτοι επισκέπτες υπήρξαν  ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Βενιαμίν Αριστείδης Πετρίδης μαζί με τον   Γραμματέα και Ιδρυτή του Συλλόγου  Χάρη  Αναστασίου καθώς και την Ταμία  κ. Τζάγκα Έλένη. Οι ανωτέρω  επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τον χώρο στον οποίον και τους ξενάγησα  και  τους ενημέρωσα για τις δραστηριότητες και  σκοπούς του, αλλά και του «Πολυχώρου Καφέ Κομπολοϊ» . Είχαμε μιαν εξαιρετική συζήτηση με κοινό πρόσημο τις κοινές δράσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες πάντα στον χώρο τις κοινωνικής αλληλεγγύης και σε ζητήματα που αφορούν τον Σύλλογο  μας αλλά και τον Σύλλογο Βενιαμίν.

   Τους ευχαριστούμε θερμά για τους χυμούς τους καφέδες αλλά και τα άλλα αναλώσιμα υλικά που μας προσέφεραν και που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Πολυχώρου.

   16.03.2022

Μας επισκέφτηκε ο κ. Κυριάκος Σεμερτζίδης ο οποίος δραστηριοποιείτε στον χώρο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας  στην Κατερίνη- Οδός Εθνικής Αντιστάσεως 25– και αφού ενημερώθηκε για  τις δραστηριότητες και τους σκοπούς του Συλλόγου προέβει στην δωρεά ολοκληρωμένου συστήματος επιτραπέζιου  ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες των παιδιών μας καθώς και ενός φορητού υπολογιστή για τις ανάγκες τις γραμματείας του Συλλόγου.

   Αγαπητέ κ. Σεμερτζίδη σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς. 

   18.03.2022

Μας επισκέφτηκε ο κ. Christian Frank με την σύζυγό του κυρία Ελένη Καραγιαννίδου, αγαπημένοι μας φίλοι και υποστηρικτές, ενεργά μέλη του Choppers Riders Club Katerini  και δώρισαν στον Σύλλογο  αναλώσιμο υλικό καθώς και  χυμούς και καφέδες και νερά.

   Αγαπητοί μας φίλοι σας ευχαριστούμε θερμά. Και προσβλέπουμε και σε άλλες από κοινού  δραστηριότητες το καλοκαίρι.

   Επίσης είχαμε την χαρά  την ίδια ημέρα να μας επισκεφτεί και ο καλός μας φίλος και υποστηρικτής μας  κ. Κυριαζίδης Χρήστος  τον οποίον τα παιδιά  μας πολύ καλά γνωρίζουν από παλαιότερες επισκέψεις και συζητήσαμε  το πλάνο δραστηριοτήτων του Συλλόγου για την Άνοιξη και Καλοκαίρι.

  Είχαμε επίσης την χαρά να δεχτούμε την επίσκεψη την ίδια ημέρα τον Προϊστάμενο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ και  αγαπητού μας φίλου κ. Ζησημόπουλου Δημητρίου με τον οποίον συζητήσαμε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στον νομό μας, καθώς και τις προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου μας και της  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ με σκοπό την από κοινού δραστηριότητα και των δυο.  Αγαπητέ κ. Ζησημόπουλε ευχαριστούμε θερμά και προσβλέπουμε σε μελλοντικές από κοινού δράσεις.

   Το Δ.Σ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην κ. Ιφιγένεια Χρυσοπούλου  επί την δημιουργία  Συλλόγου προστασίας Ατόμων με Αυτισμό. Θα είμαστε πάντα δίπλα στο Δ.Σ του εν  λόγω  και προσωπικά στην κ. Χρυσοπούλου, καθ όσον πού καλά γνωρίζαμε τον αγώνα της ιδίας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Και νιώθουμε χαρά και ικανοποίηση διότι όσο ποιο πολύ είμαστε άλλο τόσο δυναμώνει το γονεϊκό κίνημα, πάντα προς όφελος των παιδιών μας.

  Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το κ. Αθανασιάδη Σάββα του Συνεργείο Καθαρισμού ΚΛΙΝ για τον δωρεάν καθαρισμό και φρεσκάρισμα του «Πολυχώρου Καφέ Κομπολοϊ» .

Για το Δ.Σ

Γεωργιάδης Γεώργιος

Πρόεδρος