Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Πιερίας προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Οικονομία

Το Επιμελητήριο Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα αίτημα χιλιάδων επιχειρηματιών, για την ανάδειξη και ικανοποίηση του οποίου συνέβαλε ο Πρόεδρός του κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ., με την από 2 Μαρτίου 2022 σχετική επιστολή του προς τον κ. Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με τη σημερινή εξειδίκευση των μέτρων στήριξης υπέρ των πολιτών και των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων και της ακρίβειας, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε την αύξηση του αριθμού των μηνιαίων δόσεων για την αποπληρωμή όλων των Επιστρεπτέων Προκαταβολών, από 60 σε 96, με διατήρηση της έκπτωσης του 15%, σε περίπτωση που αυτές εξοφληθούν εφάπαξ.

Πέρα από την ηθική μας ικανοποίηση για την ευόδωση των προσπαθειών μας υπέρ των μελών μας, διατηρούμε την πεποίθηση, ότι με την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας με τα συναρμόδια Υπουργεία, θα επιτευχθεί ο τελικός κοινός μας στόχος, που είναι η διάσωση του παραγωγικού ιστού της χώρας και η ανταπόκρισή του στις σύγχρονες απαιτήσεις.