Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης – Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Ντόντης και Δ. Βαϊνάς

Κοινωνία

Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης  δια ζώσης και παρουσία των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης. Τον δήμαρχο Κ. Κουκοδήμο ο όποιος βρίσκεται στην Αθήνα, αντικαθιστούσε ο αναπληρωτής Δημάρχου Γ. Νταντάμης.

Προ ημερήσιας διάταξης, ο πρόεδρος του Δ.Σ Φάνης Τερζόπουλος, διάβασε την κοινή επιστολή ανεξαρτητοποίησης των δημοτικών συμβούλων Λ. Ντόντη και Δ. Βαϊνά από τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση».

H επιστολή ανεξαρτητοποίησης

Προς

τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας

ΔΗΛΩΣΗ

1. Βαϊνά Δημητρίου του Θεοδώρου, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας, εκλεγμένου με την δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», κατοίκου Ρητίνης Πιερίας

2. Ντόντη Λάζου του Λεωνίδα, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κατερίνης Ν. Πιερίας εκλεγμένου με την δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», κατοίκου Κατερίνης Πιερίας

Κ. Πρόεδρε

Με την παρούσα δήλωση μας σας γνωρίζουμε, κατ’ άρθρο 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, την ανεξαρτητοποίησή μας από την δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», με την οποία έχουμε εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Παρακαλούμε για τις νόμιμες ενέργειές σας.

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ

1. ΒΑΪΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. ΝΤΟΝΤΗΣ ΛΑΖΟΣ