Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με το νέο Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου

Κοινωνία

Με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, συναντήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης. Καλωσορίζοντας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος συνεχάρη τα νεοεκλεγέντα μέλη και ευχήθηκε καλή, δημιουργική και γόνιμη θητεία.
Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί μεθοδικά και με γνώμονα τις αρχές που διαχρονικά διέπουν τον δικηγορικό σύλλογο, ενώ θα ανταποκριθεί με συνέπεια στο υπεύθυνο έργο που καλείται να επιτελέσει.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Κουκοδήμος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του νέου Δ.Σ. σχετικά με τις προτεραιότητες που έχουν θέσει για τις συνθήκες λειτουργίας του επαγγελματικού κλάδου, ενώ στο σημείο αυτό, ο Δήμαρχος τόνισε: «Εύχομαι κάθε επιτυχία από καρδιάς, προς όφελος των κατοίκων μας. Το αξίζει ο τόπος και η δικαιοσύνη».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου Ασημίνα Στρίμπα, ευχαρίστησε τον κο Κουκοδήμο για το άριστο κλίμα και τη διαχρονικά εξαιρετική συνεργασία, για την οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί.