Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με προέδρους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων ΕΝΙΠΕΑ Λιτοχώρου, Έλους Βαρικού και Ρητίνης

Αγροτικά

Τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκε στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας, με προέδρους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και συγκεκριμένα, με τον κο Σωτήριο Χασιώτη, πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. ΕΝΝΙΠΕΑΣ, τον κο Κωνσταντίνο Σβάρνα, ταμεία του ίδιου τοπικού οργανισμού, τον κο Γεώργιο Κουλιάνο, πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Έλους Βαρικού και τον κο Κωνσταντίνο Τσιάρα, πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Ρητίνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τα έργα Εγγείων Βελτιώσεων και συγκεκριμένα για το ΜΕΤΡΟ 4.3.1. – εξοικονόμηση νερού και άρδευσης, όπως επίσης και για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων για χρηματοδότηση έργων για υποδομές εγγείων βελτιώσεων που αφορούν στο συγκεκριμένο μέτρο. Παράλληλα διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Τ.Ο.Ε.Β. και την αναγκαιότητα έργων εγγείων βελτιώσεων, τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην αύξηση της αγροτικής παραγωγής, αλλά και της βελτίωσης της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων εκσυγχρονίζοντας τον αγροτικό τομέα της περιοχής μας.