Χρ. Γιαννούλης: Όποιος αποφεύγει τον διάλογο προσβάλλει τους πολίτες

Πολιτική

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης,καταγγέλλει ότι, ενώ σε όλη την Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα, οι υποψήφιοι αντιπαρατίθενται με τις θέσεις τους και με επιχειρήματα προκειμένου οι ψηφοφόροι να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη άποψη πριν την τελική τους επιλογή, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Τζιτζικώστας αποφεύγει τον διάλογο, στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τους πολίτες το δικαίωμα να ενημερωθούν πραγματικά για τα έργα και τις ημέρες του. 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην απόφαση του Απόστολου Τζιτζικώστα να μην κάνει διάλογο με τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας ότι αυτό σημαίνει πως ο νυν Περιφερειάρχης, είτε φοβάται κάτι, είτε κάτι θέλει να κρύψει ή και τα δύο. 
«Εγώ νιώθω προσβολή, όταν μάλιστα υπάρχουν και ζητήματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, όπως το δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” που μας επαναφέρει τον εφιάλτη Ψωμιάδη, με απευθείας αναθέσεις που αφορούν περίπου εννιά εκατομμύρια ευρώ, τότε πρέπει να απαντήσουμε, να το συζητήσουμε, να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν σπεύδω να κρίνω ή να καταδικάσω κανέναν, αλλά δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους πολίτες αποφεύγοντας τον δημόσιο διάλογο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαννούλης. 
«Εμείς στις 26 Μαΐου, ζητάμε την ψήφο των πολιτών για να πάμε τον τόπο μπροστά» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZG4fwVp8EKI&feature=youtu.be[/youtube]