Έγκριση προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης Α. Μυστρίδης: « Στόχος μας η δημόσια περίθαλψη να ενισχύεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς »

Κοινωνία

Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Πιερίας, αλλά και των συστηματικών προσπαθειών που καταβάλλονται από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε συνεργασία με την 3η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και του Υπουργείου Υγείας, έρχονται να προκηρυχθούν εννέα θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και σταδιακά να στελεχώσουν τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όσο και τον Ψυχιατρικό Τομέα του, με την αριθ. Γ4α/Γ.Π./36305/17-5-2019 Απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για επτά θέσεις μόνιμων ιατρών για το νοσοκομείο (δύο θέσεις Παθολογίας, μία Καρδιολογίας, μία Αναισθησιολογίας, μία Γαστρεντερολογίας, μία Ιατρικής Βιοπαθολογίας και μία Νεφρολογίας) και δύο θέσεις για τον Ψυχιατρικό τομέα (μία θέση Παθολογίας και μία Νευρολογίας).

Επιπλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, της αναμονής απόφασης διορισμού από το Υπουργείο Υγείας, και ο διορισμός τριών ακόμη μονίμων ιατρών για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και ενός Αναισθησιολόγου που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε όλα τα τμήματα του χειρουργικού τομέα, μειώνοντας το χρόνο αναμονής των χειρουργικών επεμβάσεων.  

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι προσπάθειες δεν σταματούν, προκειμένου να ενισχυθεί και να βελτιωθεί η λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα οι πολίτες. «Στόχος  μας η  δημόσια περίθαλψη να ενισχύεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς και προς αυτή την κατεύθυνση οι προσπάθειες θα είναι ακάματες και διαρκείς» υπογράμμισε.