Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Χριστιάνα Καλογήρου

Αγροτικά Πολιτική

Τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Χριστιάνα Καλογήρου συνάντησε  στο γραφείο της στην Αθήνα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,  κα Σοφία Μαυρίδου.

Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της Πιερίας, μεταξύ των οποίων και το χρονίζον ζήτημα της αντιμετώπισης της ασθένειας της καστανιάς. 

Από την εποικοδομητική συζήτηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα διεφάνη η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας, με την κα Καλογήρου  να εκφράζει τη στήριξή της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να βελτιωθούν οι παραγωγικές δυνατότητες και να δοθεί μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στον αγροτικό τομέα της Χώρας.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, αφού ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα για τη φιλοξενία και τη γόνιμη συζήτηση που είχαν δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Η διαρκής επικοινωνία και η στενή συνεργασία με τους φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης είναι για εμάς πρωταρχικής σημασίας. Η αποτελεσματική και οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα της Πιερίας, ιδίως όσων επανεμφανίζονται στο χρόνο, αποτελεί προτεραιότητά μας ως Περιφερειακή Αρχή».