Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας για το σοβαρό ζήτημα των δημοσίων εκτάσεων που παρεμβάλλονται μπροστά από τον αιγιαλό σε επιχειρήσεις στον Κορινό – Πρόστιμα και δικαστήρια για τους επαγγελματίες (βίντεο)

Επαγγελματίες Κοινωνία

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του κ. Νίκου Παυλίδη, επιχειρηματία στην περιοχή του Κορινού, προκειμένου να βρεθεί σύντομα λύση στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί περισσότερους από 10 επαγγελματίες στη περιοχή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Επιμελητήριο Πιερίας. Πρόκειται για δημόσιες εκτάσεις οι οποίες παρεμβάλλονται μπροστά από τις επιχειρήσεις τους, στον αιγιαλό, τις οποίες δεν μπορούν να εκμισθώσουν. Αποτέλεσμα οι όποιες εργασίες έχουν κάνει για τους καλοκαιρινούς μήνες στα συγκεκριμένα σημεία που ανήκουν στην ΕΤΑΔ ως συνέχεια των επιχειρήσεων τους, τους οδηγεί σε ελέγχους και πρόστιμα τα οποία τους ταλανίζουν αρκετά χρόνια.

Στη σύσκεψη την οποία συντόνιζε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, συμμετείχαν οι βουλευτές Πιερίας Φ. Μπαραλιάκος, Α. Μάνη – Παπαδημητρίου, Σ. Χιονίδης και Ε. Σκούφα, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κ. Κουκοδήμος, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες Μ. Παπάς και Σ. Καλαϊτζίδης, και επαγγελματίες του Κορινού

Η τοποθέτηση του νομικού κ. Στέφανου Καλαϊτζίδη