Σύσκεψη της ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων -Κυριακή 13 Φλεβάρη, 7:30μμ, στα γραφεία της ΤΟ Οργάνωσης Πιερίας (Βάρναλη 2)

Κοινωνία

Σήμερα που υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να ζήσουν όλοι οι εργαζόμενοι πολύ καλύτερα, τελικά όχι μόνο καταδικάζονται να ζουνε πίσω από τις δυνατότητες της εποχής, αλλά και με ακόμα χειρότερους όρους όσο περνάνε τα χρόνια.

Εν έτει 2022 και ενώ η επιστήμη, η τεχνολογία, οι παραγωγικές δυνατότητες έχουν κάνει άλματα, οι εργαζόμενοι ζούνε με την ανασφάλεια της ανεργίας, εργάζονται περισσότερες ώρες με μικρότερο μισθό, το επίπεδο ζωής χειροτερεύει, αφού η οικονομία και η κοινωνική οργάνωση λειτουργούν με γνώμονα τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτά τα συμφέροντα έχουν υπηρετήσει όλες οι κυβερνήσεις, παίρνοντας η μία τη σκυτάλη από την άλλη.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες αυταπάτες. Οι εργαζόμενοι να μη χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο. Η ίδια η ζωή επιβεβαιώνει οτι δε μπορεί να υπάρξει κοινό συμφέρον ανάμεσα στο μεγάλο κεφάλαιο και την εργατική τάξη. Οι ανάγκες του καπιταλισμού δε μπορούν να συμβαδίσουν με τις ανάγκες των εργαζομένων.

Ο σοσιαλισμός είναι η πραγματική διέξοδος!

Με μπροστάρη το ΚΚΕ, μπορούνε οι εργαζόμενοι να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις, να οργανώσουν την αντεπίθεση τους, να διαμορφώσουν ένα πανελλαδικά συντονισμένο κίνημα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής για να πάρει ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του.