Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στο Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Αθλητικά

Με  τη διοίκηση και αθλητές του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχελάου συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, που επισκέφθηκε την ομάδα κατά την προπόνηση και την κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε με αφορμή την χορήγηση κλιματιστικών μηχανημάτων για την αίθουσα ενόργανης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο Σύλλογο, η κα Σοφία Μαυρίδου επεσήμανε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο στρατηγικό της σχεδιασμό για τον αθλητισμό, εκτός από τη διοργάνωση αθλητικών διοργανώσεων έχει εντάξει την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη στήριξη ομάδων και αθλητικών σωματείων σε συνεργασία πάντα με τους Δήμους του νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης κ. Γεώργιος Τσιαλός, αφού οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής βρίσκονται σε χώρο που ανήκει στο Δήμο Κατερίνης και έχει παραχωρηθεί για χρήση στον «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» γι’ αυτό και η διαδικασία προμήθειας των κλιματιστικών υλοποιήθηκε κατόπιν της αντίστοιχης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Π.Ε. Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.

Η Αντιπεριφερειάρχης  κα Σοφία Μαυρίδου ανέφερε ότι ο «ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» συγκαταλέγεται στους ιστορικότερους και πιο δραστήριους συλλόγους της Πιερίας και ευρύτερα της Κεντρικής Μακεδονίας που προσπαθεί να προσελκύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών στον αθλητισμό, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη διάθεση να συμβάλει στην προώθηση των δράσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου με σκοπό να προβληθεί ο αθλητισμός ως υγιής διέξοδος των πολιτών και κυρίως των νέων.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει Συλλόγους που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδουν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα Μαυρίδου.

Ο       Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος κ. Άλκης Τασόπουλος ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την επίσκεψη και τη διαρκή της στήριξη, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει το σύλλογο, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού.