Φ.Μπαραλιάκος: Ικανοποίηση για την ενίσχυση με επιπλέον αστυνομικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Πιερίας

Πολιτική

Μετά την ανακοίνωση του πίνακα μεταθέσεων για το έτος 2022, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ενίσχυσε το δυναμικό της με 5 νέες θέσεις αστυνομικών. Αφορούν 1 αστυφύλακα-υπαρχιφύλακα , 3 ανθυπαστυνόμους αρχιφύλακες και 1 υπαστυνόμο.

Το αρμόδιο Υπουργείο με την περαιτέρω επάνδρωση των αστυνομικών δυνάμεων της Πιερίας, κάνει πράξη μία από τις προγραμματικές εξαγγελίες της Κυβέρνησης, την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια για όλους τους Έλληνες. Πρόκειται για έναν στόχο δύσκολο αλλά η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τον υλοποιήσει. 

Ο Βουλευτής Πιερίας Φ.Μπαραλιάκος μετά την ανακοίνωση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η ικανοποίησή μου είναι έκδηλη, καθώς η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας θα επανδρωθεί με ακόμη 5 άτομα. Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς για τους ίδιους και τις περιουσίες τους. Η ασφάλεια και η ελευθερία αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα όλων των πολιτών. 

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη για την εκπλήρωση του πάγιου αιτήματός μου να καλυφθούν αυξηθούν νέες θέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Ενισχύουμε τις δυνάμεις στην περιοχή μας, ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.»